logo

Behandel ervaringen

Vanwege lang onregelmatig en moeilijk inslapen heb ik contact gezocht met Rosalind.

Na de eerste behandeling voelde ik mij al meer ontspannen worden en kreeg ik weer meer contact met mijzelf. Heb daarbij tips over ontspannen, rust en regelmaat opgevolgd. Na enkele behandelingen die volgde heb ik weer een slaapritme gekregen. Mijn dagelijkse energie, mentaal welzijn en fysiek herstel na sporten is voelbaar beter geworden.

Ik ga nu een paar keer per maand naar Rosalind toe omdat ik goed in mijn energie wil blijven zitten.

Paul

Beste mensen,

Als je al van je 14 e jaar last van hooikoorts hebt, en van alles geprobeerd hebt,
kom je bij acupunctuur via je huisarts terecht. Na 12 behandelingen kan ik zeggen, samen met de kruiden dat ik er baat bij heb. De druk op mijn oren is weg, en ik kan beter ademen. De naaldjes doen niet veel pijn, je voelt even een prikje, maar dat is ook alles.  Ik hoop dat het zo blijft.

groeten, Theo

Theo

Rosalind heeft me na drie behandelingen van het roken afgeholpen. Ik had niet gedacht dat het zou werken, maar het is echt gelukt! groet, Pieter

Pieter

Rosalind heeft goede kruiden formules om bronchitis te behandelen. Ik heb de kruiden drie keer per dag ingenomen en heb gelijk ondervonden dat mijn hoest 70 % beter is geworden! Als ik verkouden wordt, had ik er nog meer last van, de KNO arts gaf me alleen een puffer.

Saskia

Na de tweede behandeling (voor mijn nek/schouders, voel ik me heel goed. De klacht is verdwenen tot nog toe.
Ik heb jouw behandeling als zeer prettig ervaren en ook als persoon ben je heel ontspannen en prettig in de omgang. Je komt heel gedecideerd en vakkundig op mij over.

Het is dat ik geen klacht heb momenteel, maar ik zou zo weer naar je toe komen als ik in de toekomst nog eens wat zou hebben of mankeren. liefs en groet, Jozé

 

Jozé

Ik kom bij Rosalind in verband met een slijmbeursontsteking in mijn schouder die al ruim een jaar behoorlijk veel pijn doet. 2 Cortisonen injecties en een reeks fysiotherapie behandelingen mochten niet baten. Ik ben nu ongeveer 8 weken onder behandeling en ga met sprongen vooruit, ben nagenoeg pijn vrij. Ik slik de speciaal voor mijn klacht samengestelde Chinese kruiden 3 maal per dag en voel me daar erg goed bij.

Rosalind werd mij aanbevolen door twee vriendinnen met heel verschillende klachten. Ik kan haar nu ook van harte aanbevelen!

Karin

Rosalind,
Dank je wel wat je voor me gedaan hebt met de acupunctuur,
het heeft me echt tot rust gebracht en ik slaap weer beter!
De naalden laten je voelen dat het stroomt in het lichaam.

 

 

Jenny

Ik kamp al 3 jaar met stress. Het slapen lukte me niet meer en ik heb last van stemmingswisselingen. Na vele therapeuten, ben ik bij de acupunctuur terecht gekomen. Rosalind werkt heel energetisch en voelt de acupunctuurpunten met haar handen. Heel bijzonder. Inmiddels is mijn rust terug gekomen en val ik weer normaal in slaap. Hartelijk dank Rosalind.

Marijke

Ik wilde graag zwanger worden en was inmiddels bezig met IVF. Ik ben na drie behandelingen zwanger geraakt. Een heel mooi cadeau. Dank je wel voor je hulp, Rosalind

Madelein

Ik kwam bij Rosalind in verband met slaapklachten. Ik had al twee jaar lang last van slapeloze nachten. Met behulp van de homeopaat was ik al op de goede weg. Toch was ik nog niet tevreden.

Ik belandde bij Rosalind. Zij had aandacht voor het probleem.

Na enkele keren voelde ik dat het beter ging. Mijn hoofd was meer in balans. Ik kan Rosalind zeker aanbevelen.

Thea

Na vele jaren van benauwdheid en hoesten ben ik gestart met acupunctuur behandelingen. Al na een behandeling werd het hoesten veel minder en na een paar behandelingen is de hoest, die er al jaren was, helemaal weg en ook de benauwdheid is verdwenen.
Ik ben enorm blij dat ik gestart ben met deze vakkundige behandelingen bij Rosalind!

Magda

In augustus kwam ik bij Rosalind, ik had al 3 jaar migraine. Ze heeft me 9 keer
behandeld en daarna voelde ik mijn hoofdpijn minder worden. Nu kom ik elke drie weken
bij haar, als onderhoud. Rosalind legt van alles uit over de Chinese Geneeskunde,
het is boeiend hoe meridianen met naalden veranderen en het lichaam weer in balans brengen.

Eline

Ik wil je even vertellen dat het heel goed gaat met slapen!
De acupunctuur lijkt daar inderdaad aan te hebben bijgedragen.
Door jou realiseerde ik me ook dat mijn energie inderdaad veel te hoog zat.
Ik wil je dan ook heel erg bedanken voor je hulp en zal je zeker weten te vinden als ik je weer nodig heb!

Ria

De manaka behandeling heeft mij goed geholpen. Ik wist niet wat ik moest verwachten. Rosalind bevoelde mijn buik en vroeg telkens of het gevoelig was, zo kon ze een patroon bepalen en toen ze die had bepaald deed ze in elke voet en elke hand 1 naald op bepaalde acupunctuur punten en verbond ze dit met een ionendraad, zo een tien minuten. Na ongeveer 5 min voelde ik een warme gloed door mijn lichaam golven, van onder naar boven en weer terug en weer omhoog. Een heel apart gevoel maar wel aangenaam. Dezelfde dag na de behandeling had ik s’avonds hele warme voeten, net kacheltjes, terwijl ik normaal juist hele koude voeten heb. Dit, alsook warme handen, heeft ruim een week doorgezet. Het was echt een heel groot verschil en een heerlijk gevoel om lekkere warme voeten te hebben, ik hoefde geen sokken aan in bed. Ik werd een keer s’nachts wakker en ik dacht dat ik me sokken aanhad omdat me voeten broeierig aanvoelde maar ik had geen sokken aan!!!!

Jolanda

Ook ik kwam via internet op de website van Rosalind terecht.
Het leek mij een mooie ondersteuning in mijn gevecht met de overgang, met de wisselende stemmingen en de 10 kilo’s overgewicht die er ook “zomaar” aan zijn gekomen.

Ook ik was toch ook wat afwachtend wat t resultaat zou zijn…..

Maar tot nu toe na 4 behandelingen overtreft het mijn stoutste verwachtingen. Echt waar!

Ik werd uiterst liefdevol ontvangen door de bijzonder kundige Rosalind. Ze heeft de goede inzet van verschillende acupunctuur met goede voeding gebruikt om mij weer in balans te krijgen.
Ik sta een stuk relaxter en vooral blijer in m’n leventje. Ben, natuurlijk in combinatie met beter voedsel en t verbod op geraffineerde suikers, 3,5 kilo afgevallen. Mede door de acupunctuur heb ik een erg verzadigd gevoel en vind ik het geen straf!!
Rosalind heeft naast veel kennis ook erg veel enthousiasme en heeft me in de tussentijd ook geholpen om van een vervelend voetprobleem af te komen.

Natuurlijk kost het tijd, maar ik gun dit kado aan een ieder die serieuze ondersteuning zoekt bij een probleem waar ik af veel te lang in m’n eentje mee aan t tobben was!

Dank je voor al je aandacht en kundige behandeling Rosalind.

 

Dominique

Ik was door mijn rug gegaan en had vreselijke pijn in mijn onderrug.
Rosalind heeft me na 1 behandeling voor 50% van de pijn verlost en heb
daarna nog twee behandelingen gehad. Heel fijn dat de acupunctuur zo kan helpen bij pijn.

Herman

Ik ben heel tevreden over de snelle resultaten van mijn behandeling.
Jarenlang had ik pijn en kon nauwelijks nog 30 meter lopen.
Zelfs in rust straalde de pijn door naar mijn been.

Na 4 behandelingen ben ik weer mobiel.

Wil

Bij toeval? Kwam ik Rosalind tegen.
Ondertussen heb ik een aantal acupunctuur behandelingen van haar gehad en ben ontzettend enthousiast geworden.

Eerst wordt er naar je voorgeschiedenis gevraagd en je pols en tong onderzocht. Ze plaatst dan de naaldjes op de juiste meridianen.

Van mijn klachten als innerlijke onrust en opgejaagd voelen ben ik na heel wat jaren, eindelijk bevrijd. Mijn hoge bloeddruk is normaal geworden. Mijn andere klachten, zoals pijn vanuit de onderrug, bil en tintelingen en gevoelloosheid in de rechterbeen zijn veel minder geworden.

Intussen ben ik hier zo blij van, dat ik acupunctuur van Rosalind ook aan andere mensen zou willen aanraden!

Marie-José