acupunctuur-wijdenes

Zhong Jiao Acupunctuur

“Acupunctuur en osteopathie-technieken zijn effectief en geven geen bijwerkingen.”

Zhong Jiao Acupunctuur Haarlem

Bij Zhong Jiao Acupunctuur in Haarlem integreren wij effectieve acupunctuur met osteopathie technieken en frequentie therapie tot een holistische behandeling met een diep effect op de gezondheid.

Waarom acupunctuur?

Acupunctuur kan helpen bij zeer uiteenlopende klachten en ongemakken. Denk bijvoorbeeld aan:

 • pijnklachten;
 • spijsverteringsproblemen;
 • slapeloosheid;
 • vermoeidheidsklachten;
 • stress;
 • zwanger worden;
 • hooikoorts/allergie;
 • afvallen;
 • stoppen met roken;
 • angst;
 • depressie;
 • kortademigheid.

En nog veel meer! Daarbij geeft een behandeling de nodige vitaliteit en ontspanning. Wil je weten of acupunctuur geschikt is voor je ? Kijk dan eens bij indicaties.

Bij pijn of ziekte kan acupunctuur symptomen als pijn en vermoeidheid verminderen.  Acupunctuur is als een reset voor lichaam en geest. Het reguleert direct en geeft je vitaliteit en energie.

Acupunctuur werkt op het verbeteren van de bloedcirculatie (zuurstof, voedingstoffen en bloed). Bloedvaten verwijden, zodat de bloedcirculatie op gang komt. Dit is nodig om te herstellen van pijn, het verbeteren van een orgaanfunctie, of tegen veroudering.

Acupunctuur heeft tevens een preventieve werking. Het heeft een positieve invloed op het welzijn van de mens, versterkt de weerstand,  verhoogt de pijngrens en het stimuleert de levenslust.

Na een operatie biedt acupunctuur verlichting en draagt bij aan een sneller herstel. Acupunctuur ondersteunt het immuunsysteem, het zenuwstelsel en de hormoonbalans.

De behandelingen

Rosalind Vermeulen behandelt met technieken van Osteopathie Frank de Bakker, en behandelt met kleine fijne naaldjes. Vaak wordt er frequentie therapie (kleine subtiele microstroompjes) toegevoegd. Je krijgt ter evaluatie, een uitgebreide behandeling met een acupunctuur meting vooraf met de Acugraph.

Specialisaties

Gynaecologie

Rosalind heeft een masteropleiding gevolgd en zich gespecialiseerd in Zwangerschap, kinderwens, IUI, IVF, ICSI, natuurlijke zwangerschap, en alle vrouwenklachten, als menopauze, menstruatie problemen, vleesbomen en meer.

Esoterische Acupunctuur

Je kan terecht voor Esoterische Acupunctuur, dit zijn geometrische patronen met naaldjes en hebben invloed op de energie velden om het lichaam. De patronen helpen je bij het vinden van je “key of life”. Wat is jouw doel, jouw bestemming in je leven. Esoterische acupunctuur gaat samen met het doen van innerlijk werk,  contact maken met je onderbewuste.

Chakra acupunctuur

Timewaver

Als Timewaver therapeut werk ik met informatieveld technologie. De Timewaver analyseert de oorzaken en achtergronden van je gezondheid. Ik maak maat op maat programma’s voor de Healy. Denk aan frequenties voor bacteriën, virussen, parasieten, infecties, candida, ziekte van Lyme, diabetes, maar ook pijnstilling, beter kunnen slapen, vitaliteit en energie, huidproblemen, oorsuizen en meer.

Neem contact op

Ik help je graag verder. Maak direct een afspraak voor acupunctuur in Haarlem of neem contact op voor meer informatie.

Diensten

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Wil je van je klachten af, meer energie en rust voelen? Kan je ondersteuning gebruiken?
Kom gerust langs een keer, mail via info@acupunctuur-zhong-jiao.nl of bel of app naar 06-30334903.

Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden