Acupunctuur Edam

Welkom op de site van Zhong Jiao Acupunctuur! Voor Edam en omgeving kunt u terecht voor chronische of acute klachten. Rosalind Vermeulen is acupuncturiste en herbaliste. Ze werkt met technieken vanuit de osteopathie, zodat ik de juiste oorzaak kan vinden.

Acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde. Zeer dunne naaldjes worden gebruikt op specifieke punten van het lichaam. Deze naaldjes hebben invloed op het bevorderen en het herstel van balans in lichaam en geest. Hierdoor ervaart u na de behandeling vaak meer vitaliteit en betere energie.

Acupunctuur helpt het vermogen van het lichaam om te herstellen. Hierdoor verminderen of verdwijnen de klachten off aandoeningen. Reeds 3000 jaar geleden werd de Chinese Geneeskunde gebruikt bij allerlei ziektes en klachten. Steeds meer mensen maken gebruik van acupunctuur.

Voor wie is acupunctuur geschikt? Omdat iedereen wel eens klachten heeft, is het daarom voor jong en oud geschikt.

Acupunctuur kan helpen bij zeer uiteenlopende klachten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld pijnklachten, spijsverteringsproblemen, slapeloosheid, vermoeidheidsklachten, stress, zwanger worden, hooikoorts/allergie, afvallen, stoppen met roken, angst, depressie, kortademigheid en nog veel meer.

Bij chronische aandoeningen, kan acupunctuur de symptomen als pijn en vermoeidheid verminderen of wegnemen. Na een operatie biedt acupunctuur verlichting en helpt daarom tot een beter herstel.

Kijk op de website voor meer informatie, of bel, mail me gerust.

De behandelingen worden vergoed door de Zorgverzekeraar.

De behandelingen

Specialisaties zijn gynaecologie en technieken vanuit de osteopathie van Frank de Bakker.

Acupunctuur heeft een preventieve werking. Het heeft hierdoor een positieve invloed op het welbevinden van de mens. Het versterkt daarom de weerstand, het verhoogt de pijngrens en het stimuleert daardoor ook de levenslust.

Rosalind kijkt naar de lichamelijke, maar ook de emotionele aspecten. In een praktijk voor Chinese Geneeskunde is aandacht voor Lifestyle al eeuwen normaal.

Acupunctuur is voor veel klachten daarom een geschikte therapie. Daarbij geeft een behandeling de nodige vitaliteit en geeft ontspanning.

Neem direct contact met mij op

Ik help je graag verder. Neem daarom direct contact met mij op via de gewenste contactmogelijkheid.

Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden