Acupunctuur Enkhuizen

Welkom op de site van Zhong Jiao Acupunctuur! Voor acupunctuur in Enkhuizen, en omgeving kunt u terecht voor allerlei klachten. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor pijnklachten, hooikoorts, wens tot zwangerschap, vermoeidheid, vitaliteit. Rosalind Vermeulen is acupuncturiste en herbaliste.

Acupunctuur is een techniek uit de Chinese Geneeskunde, waarbij zeer dunne naaldjes worden gebruikt op specifieke punten van het lichaam. Deze naaldjes hebben invloed op het bevorderen en het herstel van balans in lichaam en geest.

Acupunctuur helpt het vermogen van het lichaam om te herstellen. Hierdoor verminderen of verdwijnen de klachten off aandoeningen. Reeds 3000 jaar geleden werd de Chinese Geneeskunde al toegepast bij allerlei ziektes en aandoeningen. Steeds meer mensen maken daarom gebruik van acupunctuur.

Voor wie is acupunctuur geschikt? Voor allerlei soorten klachten en daarom ook geschikt voor jongeren en ouderen.

Acupunctuur kan helpen bij zeer uiteenlopende klachten. Denk daarom aan pijnklachten, spijsverteringsproblemen, slapeloosheid, vermoeidheidsklachten, spanningsklachten, zwanger worden, hooikoorts/allergie, afvallen, stoppen met roken, angst, depressie, kortademigheid en nog veel meer.

Bij chronische aandoeningen, kan acupunctuur de symptomen als pijn en vermoeidheid verminderen of wegnemen. Na een operatie biedt acupunctuur verlichting en helpt daarom altijd tot een beter herstel.

De behandelingen

Specialisaties zijn gynaecologie en technieken vanuit de osteopathie van Frank de Bakker.

Acupunctuur heeft een preventieve werking. Het heeft een positieve invloed op het welbevinden van de mens. Het versterkt de weerstand, het verhoogt de pijngrens en het stimuleert de levenslust.

Rosalind kijkt naar de lichamelijke, maar ook de emotionele aspecten. In een praktijk voor Chinese Geneeskunde is aandacht voor Lifestyle al eeuwen normaal.

Acupunctuur is voor veel klachten een geschikte therapie.

Neem direct contact met mij op

Ik help je graag verder. Neem direct contact met mij op via de gewenste contactmogelijkheid.

Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden