ana-tablas-oB0xbLwcaMw-unsplash

Zhong Jiao Acupunctuur
Speciaal voor vrouwen met kinderwens
Acupunctuur in combinatie met hypnofertiliteit

Zhong Jiao acupunctuur
Speciaal voor vrouwen met kinderwens
Een unieke combinatie van acupunctuur en hypnofertiliteit

Zhong Jiao Acupunctuur
Speciaal voor vrouwen met kinderwens
Een unieke combinatie van acupunctuur en hypnofertiliteit

Het doel? Een gezonde en fitte zwangerschap!

Met de unieke combinatie van Acupunctuur, Chinese Kruiden,  Fertiliteitsmassage en Hypnofertiliteit (persoonlijke hypnose gericht op het verhogen van je vruchtbaarheid) wordt je slagingskans groter om natuurlijk zwanger worden en bij IUI, IVF, ICSI trajecten.  Acupunctuur helpt dat je optimaal bent voorbereid op een gezonde en fitte zwangerschap.
Vruchtbaarheid en  zwangerschap komen zo binnen handbereik.

Wil je graag zwanger worden? Elke vrouw is anders. De één is binnen een half jaar zwanger, waar de ander soms jaren bezig is om zwanger te raken.

Acupunctuur kan je weg naar een succesvolle zwangerschap versnellen.  Je investeert in een persoonlijk gericht traject die je op de juiste weg helpt naar gepland ouderschap.

Bij vruchtbaarheids problemen met de eierstokken, bij endometriose, PCOS, een verstoorde hormonenbalans, een verminderde zaad- of eikwaliteit, of onbalans in de schildklierwaarden kan acupunctuur goed helpen.

De behandelingen met acupunctuur in combinatie met hypnofertiliteit ruimen onbewuste blokkades op en verhogen je vruchtbaarheid. Acupunctuur zorgt voor een goede doorbloeding van je baarmoeder, reguleert de menstruatie cyclus, ondersteunt je hormonenbalans en geeft je de nodige ontspanning.

De eileiders komen vrij en er is een goede opbouw van het baarmoederslijmvlies, wat belangrijk is voor een goede innesteling. Ook helpt acupunctuur goed bij het voorkomen van miskramen.

Specialisatie Gynaecologie

Rosalind Vermeulen heeft zich gespecialiseerd in ondersteuning bij kinderwens, IUI, IVF, ICSI trajecten en de weg naar natuurlijke zwangerschap.

Een unieke combinatie van hypnose speciaal voor fertiliteit om blokkades op te ruimen en acupunctuur voor fertiliteit helpen je snel om je vruchtbaarheid te verbeteren en weer rust in je hoofd te krijgen.

Melanie: “Na 3 jaar is het ons eindelijk gelukt om zwanger te worden! Dankzij de hulp van Rosalind is onze kinderwens vervuld. Wij zijn ontzettend blij.”

Neem contact op

Diensten

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Wil je van je klachten af, meer energie en rust voelen? Kan je ondersteuning gebruiken?
Kom gerust langs een keer, mail via info@acupunctuur-zhong-jiao.nl of bel of app naar 06-30334903.

Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden