acupunctuur-wijdenes

Zhong Jiao Acupunctuur

Het doel? Een gezonde en fitte zwangerschap!

Met de unieke combinatie van Acupunctuur, Chinese Kruiden,  Fertiliteitsmassage en fertiliteits frequenties (kleine subtiele microstroompjes) wordt je slagingskans groter om natuurlijk zwanger worden en bij IUI, IVF, ICSI trajecten.  Acupunctuur helpt dat je optimaal bent voorbereid op een gezonde zwangerschap. Vruchtbaarheid en  zwangerschap komen zo binnen handbereik.

Wil je graag zwanger worden? Elke vrouw is anders. De één is binnen een half jaar zwanger, waar de ander soms jaren bezig is om zwanger te raken.

Acupunctuur kan je weg naar een succesvolle zwangerschap versnellen.  Je investeert in een persoonlijk gericht traject die je op de juiste weg helpt naar gepland ouderschap.

Bij vruchtbaarheids problemen met de eierstokken, bij endometriose, PCOS, een verstoorde hormonenbalans, een verminderde zaad- of eikwaliteit, of onbalans in de schildklierwaarden kan acupunctuur goed helpen.

De behandelingen met acupunctuur verhogen je vruchtbaarheid. Acupunctuur zorgt voor een goede doorbloeding van je baarmoeder, reguleert de menstruatie cyclus, ondersteunt je hormonenbalans en geeft je de nodige ontspanning.

De eileiders komen vrij en er is een goede opbouw van het baarmoederslijmvlies, wat belangrijk is voor een goede innesteling. Ook helpt acupunctuur goed bij het voorkomen van miskramen.

Specialisatie Gynaecologie

Rosalind Vermeulen heeft een masteropleiding gevolgd en zich gespecialiseerd in ondersteuning bij kinderwens, IUI, IVF, ICSI trajecten en de weg naar natuurlijke zwangerschap.

Melanie: “Na 3 jaar is het ons eindelijk gelukt om zwanger te worden! Dankzij de hulp van Rosalind is onze kinderwens vervuld. Wij zijn ontzettend blij.”

Neem contact op

Diensten

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Wil je van je klachten af, meer energie en rust voelen? Kan je ondersteuning gebruiken?
Kom gerust langs een keer, mail via info@acupunctuur-zhong-jiao.nl of bel of app naar 06-30334903.

Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden