Esoterische
Acupunctuur

Ontdek je puzzle piece of life,  je Jewel in the Lotus.

acupunctuur Zhong Jiao

Mijn passie ligt bij Esoterische acupunctuur van Mikio Sankey.

Esoterische acupunctuur is spirituele acupunctuur waarbij de kracht ligt bij heling en spirituele ontwakening  en het versterken van de basis, ons innerlijk voelen, vanuit het hartacupunctuur Zhong Jiao.

Ik integreer tijdens een esoterische acupunctuur sessie, de frequenties van stemvorkenVibrational acupuncture. Je komt in een diepere laag van rust en ontspanning met hypno-acupunctuur.

Voor esoterische acupunctuur ben ik geaccrediteerd en kun je me vinden onder practitioners op de site van Mikio Sankey

Hoe werkt het?

Esoterische acupunctuur werkt niet via de energiebanen, meridianen in het lichaam,  maar met de energievelden om het lichaam heen.

Tijdens de behandeling visualiseer je de  (de door naaldjes gezet) verbindingen.

New encoding patterns ontcijferen, openen blokkades, en verbinden met je eigen unieke informatie. Ik werk onder andere met Chakra-, Solfeggio stemvorken en de Fibonacci set van Acutonics. Deze werken bijzonder op het versterken van geometrische patronen en hebben meer dan 3000 hertz in bereik!
Bij het volgen van het spirituele pad, is zeker esoterische acupunctuur aangeraden.

Het moeilijkste onderdeel van Esoterische acupunctuur is het loslaten van het effect van de behandeling. Het belangrijkste is niet willen, maar het wensen. “

Patronen

De naaldjes vormen geometrische patronen. Speciale patronen van Mikio Sankey zorgen voor een spin-beweging in de energievelden. Indien goed afgestemd op de frequentie van de spinvelden, openen hierdoor de deuren naar je hoger bewustzijn. Het vinden van je puzzle piece of life,  is het loslaten, wat niet bij jou hoort en je richten op jouw Dao of je weg. Deze creëer jezelf, terwijl je hem gaat. De sleutel is het bewust worden van de manier waarop je deze voelt, denkt en handelt.
Ontdek je Unieke Zelf,  je Jewel in the Lotus.

Bewustzijn

Het bewustzijn van rust nemen, goed ademen, vitale voeding, gezonde emoties hebben invloed op verbinding met het hoger zelf. Wanneer we in harmonie zijn, maken we de juiste keuzes.

Het ik

In het fysieke, etherische en astrale lichaam, leeft het IK van de mens. Dit IK bestaat uit twee delen: enerzijds het lagere ik of EGO, dat aan het fysieke lichaam gebonden is en anderszijds het hogere IK, het hoger zelf, of ons geestelijk zelf genoemd.

Samenvattend bestaat een mens dus uit:

een fysiek lichaam
een etherisch lichaam
een astraal lichaam en  een IK, waarin de Geest leeft.

Antahkarana is de brug tussen de persoonlijkheid, het ego en de ziel.

Stemvorken

Leefstijl

De meerderheid van de mensen zit veel in het hoofd. Elke dag is er bijvoorbeeld stress op de werkvloer. Daarom is het niet makkelijk de juiste balans te vinden. Er is minder aandacht voor vitale voeding en rust, omdat alles snel moet gebeuren. Lichaam en geest zijn niet verbonden. Dit merk je door vermoeidheid of juist een hyper drive.

Bewustwording van je eigen leefstijl is altijd een belangrijk aspect bij esoterische acupunctuur.

acupunctuur Zhong Jiao

Esoterische Acupunctuur is een enorm voordeel in Coronatijd door ons niet te verbinden met angst. Maar met gezond worden en blijven.

Esoterische meditatie

Vraag een online sessie, voor een begeleidende Antahkarana meditatie, om je te helpen de patronen te visualiseren en te activeren.

Mijn eerste Esoterische acupunctuur ervaring in Ierland.
Ik voelde tijdens de behandeling een shift van bewustzijn en na de behandeling had ik hitte aanvallen. Mijn oogzicht werd helder en kwam meer bij mijn innerlijke zelf.

Ervaringen

Ik ervaar minder paniekaanvallen en als ik er één krijg, kom ik sneller weer tot rust.”

“Tijdens de behandeling ervaar ik diepe ontspanning en rust, ook de dag erna, ik hoop dat dit lang aanhoudt. Ik kom meer bij mezelf.”

Na een lange tijd van depressie, heb ik weer positieve periodes.”

Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden