Vitaliteit via Osteopathie, Craniaal Sacraal en Acupunctuur

fascia

Craniaal Sacraal therapie maakt deel uit van Osteopathie. De combinatie met Acupunctuur leidt tot herstel van vitaliteit.
Het geeft daardoor betere resultaten op langere termijn.

Ze beïnvloeden het Basis Bio Regulatie Systeem.  Het BBRS bevindt zich tussen cel en bloed. Het is bindweefsel. Oftewel fascia met daarin speciale cellen. Het BBRS systeem werkt via informatie overdracht. Overdracht gebeurt door middel van de zenuwen, bloed en elektromagnetische velden. Het is een uitgestrekt orgaan. Het is overval aanwezig in het lichaam. Het maakt contact met alle cellen. Water binnen de hydrofiele laag in de fascia is een informatiedrager .
Hierbij kan een acupunctuur naald, craniosacraal of osteopathie een herorganisatie geven van het water in de fascia.

De fascia, het zachte bindweefsel bevat bevat 70% van het menselijk weefsel. Dit is in volume ongeveer 3 keer het volume van het bloed.  Dat is zo een 18 liter.

Fascia uitvergroot; https://www.youtube.com/watch?v=uzy8-wQzQMY.

De fascia is het grootste orgaan. In de Chinese Geneeskunde heet dit orgaan de San Jiao, de driewarmer. De San Jiao werkt op alle vloeistoffen van het lichaam. Het omvat de bovenwarmer, de middenwarmer en de onderwarmer. Hierin zijn de organen verdeeld. Ze zijn omgeven door het buikvlies.  Of ze liggen achter het peritoneum.
Om alle organen zit fascia. Alles in ons lichaam is verbonden door de fascia.

De embryonale rotatie van de organen is de herstellende kracht van het lichaam. Het gevolg is dat verlies van deze beweging ten koste gaat van de gezondheid. Viscerale technieken vanuit de osteopathie werken via de fascia. Zo krijgt het lichaam meer vitaliteit. Daardoor krijgt het lichaam een flinke zet tot zelfherstel.

 

 

 

 

Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden