Zhong Jiao Acupunctuur | Ervaringen

Benieuwd naar de acupunctuur ervaringen van anderen? Je leest ze hier!

Als je zelf je ervaring met acupunctuur wilt delen, kan je deze meenemen naar de behandeling of mailen naar

acupunctuur ervaringen

Acupunctuur ervaringen Zwangerschap

Misselijkheid bij Zwangerschap

Na bezoek aan de huisarts, voor elke dag overgeven, en geen succes, ben ik verder gaan zoeken.
Had al meer dan een maand last van misselijkheid. Al na de eerste behandeling merkte ik verbetering!
Ik kan nu weer aan het werk, was weken thuis op de bank en ik werd er depressief van. Ook heb ik minder benauwdheid klachten, waar ik langer last van had. Rosalind stelt je gelijk op je gemak en wat zij doet, werkt voor mij! Ze werkt energetisch en de naaldjes doen geen pijn.

Roos

IVF en zwanger

Professionele aanpak in acupunctuur en Chinese kruiden.
Rosalind weet duidelijk waar ze het over heeft.
Acupunctuur Haarlem.

Esther

IUI

Via een vriendin ben ik bij Rosalind terecht gekomen. Wij zaten in het IUI traject, met de grote hoop dat we dit keer een positief resultaat hadden. Ik ben ontzettend blij dat we met acupunctuur en de chinese kruiden zijn begonnen. Ik ben zwanger geworden na 4 behandelingen bij de 5e IUI behandeling en ben nu elke week bij Rosalind voor acupunctuur tegen miskraam. Haar behandelingen zijn prettig en ik voel me erg op mijn gemak. Ben zeer blij, dank je wel Rosalind!

Collete

IVF

Ik wilde graag zwanger worden en was inmiddels bezig met IVF. Ik ben na drie behandelingen zwanger geraakt. Een heel mooi cadeau. Dank je wel voor je hulp, Rosalind

Madelein

acupunctuur ervaringen zwangerschap

Acupunctuur ervaringen slaapproblemen

Balans en Slapen

Ik kwam bij Rosalind in verband met slaapklachten. Ik had al twee jaar lang last van slapeloze nachten. Met behulp van de homeopaat was ik al op de goede weg. Toch was ik nog niet tevreden.

Ik belandde bij Rosalind. Zij had aandacht voor het probleem.
Na enkele keren voelde ik dat het beter ging. Mijn hoofd was meer in balans. Ik kan Rosalind zeker aanbevelen.

Thea

Zenuwstelsel

Rosalind,

Dank je wel wat je voor me gedaan hebt met de acupunctuur, het heeft me echt tot rust gebracht en ik slaap weer beter! De naalden laten je voelen dat het stroomt in het lichaam.

Jenny

acupunctuur ervaringen zhong jiao

Acugraph, de meting van acupunctuurpunten

Aarden en Slaap

Ik wil je even vertellen dat het heel goed gaat met slapen!
De acupunctuur lijkt daar inderdaad aan te hebben bijgedragen.
Door jou realiseerde ik me ook dat mijn energie inderdaad veel te hoog zat.
Ik wil je dan ook heel erg bedanken voor je hulp en zal je zeker weten te vinden als ik je weer nodig heb!

Ria

Inslapen

Vanwege lang onregelmatig en moeilijk inslapen heb ik contact gezocht met Rosalind.

Na de eerste behandeling voelde ik mij al meer ontspannen worden en kreeg ik weer meer contact met mijzelf. Heb daarbij tips over ontspannen, rust en regelmaat opgevolgd. Na enkele behandelingen die volgde heb ik weer een slaapritme gekregen. Mijn dagelijkse energie, mentaal welzijn en fysiek herstel na sporten is voelbaar beter geworden.

Ik ga nu een paar keer per maand naar Rosalind toe omdat ik goed in mijn energie wil blijven zitten.

Paul

Acupunctuur ervaringen medische ongemakken

Endometriose

Vorig jaar werd ik door iemand verwezen naar de praktijk van Rosalind, Zhong Jiao Acupunctuur.

Ik was op, deed alles op wilskracht en haalde het uit mijn tenen. De endometriose gaf mij zoveel klachten en kostte me zoveel energie dat ik niet genoot van mijn leven. Ik had veel pijn en kon daardoor niet zonder pijnstilling functioneren. Tijdens mijn eerste bezoek gaf Rosalind aan dat ze wel iets voor mij kon betekenen.

Acupunctuur in combinatie met Chinese Kruiden. Ik was wel iets sceptisch, maar ook hoopvol, want ik had op dat moment geen andere optie. Zo kon ik niet verder!

Ik ben nu een jaar verder en eerst kwam ik frequent bij Rosalind, de frequentie is in de loop van het jaar afgenomen. Het is zo fijn om geen klachten meer te hebben. Ik heb voor het eerst in mijn leven, een regelmatige cyclus en dat (bijna) zonder pijnklachten.  

Er is een wereld voor mij opengegaan vol energie en dat dankzij de behandelingen van Rosalind.
Dit gun ik echt iedereen!

Saskia

Onderhoud

Beste mensen,

Als je al van je 14 e jaar last van hooikoorts hebt, en van alles geprobeerd hebt,
kom je bij acupunctuur via je huisarts terecht. Na 12 behandelingen kan ik zeggen, samen met de kruiden dat ik er baat bij heb. De druk op mijn oren is weg, en ik kan beter ademen. De naaldjes doen niet veel pijn, je voelt even een prikje, maar dat is ook alles.  Ik hoop dat het zo blijft.

Theo

Bronchitis

Rosalind heeft goede kruiden formules om bronchitis te behandelen. Ik heb de kruiden drie keer per dag ingenomen en heb gelijk ondervonden dat mijn hoest 70 % beter is geworden! Als ik verkouden wordt, had ik er nog meer last van, de KNO arts gaf me alleen een puffer.

Saskia

Nek en Schouders

Na de tweede behandeling (voor mijn nek/schouders, voel ik me heel goed. De klacht is verdwenen tot nog toe.
Ik heb jouw behandeling als zeer prettig ervaren en ook als persoon ben je heel ontspannen en prettig in de omgang. Je komt heel gedecideerd en vakkundig op mij over.

Het is dat ik geen klacht heb momenteel, maar ik zou zo weer naar je toe komen als ik in de toekomst nog eens wat zou hebben of mankeren. liefs en groet, Jozé

Jozé

Heup en Benen

Ik ben heel tevreden over de snelle resultaten van mijn behandeling.

Jarenlang had ik pijn en kon nauwelijks nog 30 meter lopen.
Zelfs in rust straalde de pijn door naar mijn been.

Na 4 behandelingen ben ik weer mobiel.

Wil

acupunctuur ervaringen Zhong Jiao

Hoge Bloeddruk

Via een vriend, kwam ik terecht bij Rosalind. Ik had een hoge bloeddruk en reageerde slecht op de pillen van de huisarts. Rosalind heeft me geholpen zonder pillen mijn bloeddruk te verlagen. Met acupunctuur en kruiden ben ik hier inmiddels een jaar verder vanaf. Verder is ze ook een ontzettende studie bol die veel leert en kennis heeft.

Rob

Hoest en Benauwheid

Na vele jaren van benauwdheid en hoesten ben ik gestart met acupunctuur behandelingen. Al na een behandeling werd het hoesten veel minder en na een paar behandelingen is de hoest, die er al jaren was, helemaal weg en ook de benauwdheid is verdwenen.

Ik ben enorm blij dat ik gestart ben met deze vakkundige behandelingen bij Rosalind!

Magda

Hoofdpijn

In augustus kwam ik bij Rosalind, ik had al 3 jaar migraine. Ze heeft me 9 keer
behandeld en daarna voelde ik mijn hoofdpijn minder worden. Nu kom ik elke drie weken
bij haar, als onderhoud. Rosalind legt van alles uit over de Chinese Geneeskunde,
het is boeiend hoe meridianen met naalden veranderen en het lichaam weer in balans brengen.

Eline

Rugklachten

Ik was door mijn rug gegaan en had vreselijke pijn in mijn onderrug.

Rosalind heeft me na 1 behandeling voor 50% van de pijn verlost en heb
daarna nog twee behandelingen gehad. Heel fijn dat de acupunctuur zo kan helpen bij pijn.

Herman

Slijmbeursontsteking

Ik kom bij Rosalind in verband met een slijmbeursontsteking in mijn schouder die al ruim een jaar behoorlijk veel pijn doet. 2 Cortisonen injecties en een reeks fysiotherapie behandelingen mochten niet baten. Ik ben nu ongeveer 8 weken onder behandeling en ga met sprongen vooruit, ben nagenoeg pijn vrij. Ik slik de speciaal voor mijn klacht samengestelde Chinese kruiden 3 maal per dag en voel me daar erg goed bij.

Rosalind werd mij aanbevolen door twee vriendinnen met heel verschillende klachten. Ik kan haar nu ook van harte aanbevelen!

Karin

Hoge Bloeddruk

Bij toeval? Kwam ik Rosalind tegen.

Ondertussen heb ik een aantal acupunctuur behandelingen van haar gehad en ben ontzettend enthousiast geworden.

Eerst wordt er naar je voorgeschiedenis gevraagd en je pols en tong onderzocht. Ze plaatst dan de naaldjes op de juiste meridianen.

Van mijn klachten als innerlijke onrust en opgejaagd voelen ben ik na heel wat jaren, eindelijk bevrijd. Mijn hoge bloeddruk is normaal geworden. Mijn andere klachten, zoals pijn vanuit de onderrug, bil en tintelingen en gevoelloosheid in de rechterbeen zijn veel minder geworden.

Intussen ben ik hier zo blij van, dat ik acupunctuur van Rosalind ook aan andere mensen zou willen aanraden!

Marie-José

Meer acupunctuur ervaringen

Vitaliteit

In de fijne ruimte van Rosalind kom je even helemaal tot jezelf. Rosalind is gedreven en met al haar kennis geeft je een fijne behandeling die helemaal afgestemd is op jou en je behoeften. Steeds weer opnieuw onderzoekt ze wat er nodig is in de behandeling en maakt ze gebruik van haar vaardigheden om je vitaler en lichter naar huis te laten gaan.
Heel fijn, iedere keer weer.

Maartje

Manaka

De manaka behandeling heeft mij goed geholpen. Ik wist niet wat ik moest verwachten. Rosalind bevoelde mijn buik en vroeg telkens of het gevoelig was, zo kon ze een patroon bepalen en toen ze die had bepaald deed ze in elke voet en elke hand 1 naald op bepaalde acupunctuur punten en verbond ze dit met een ionendraad, zo een tien minuten. Na ongeveer 5 min voelde ik een warme gloed door mijn lichaam golven, van onder naar boven en weer terug en weer omhoog. Een heel apart gevoel maar wel aangenaam. Dezelfde dag na de behandeling had ik s’avonds hele warme voeten, net kacheltjes, terwijl ik normaal juist hele koude voeten heb. Dit, alsook warme handen, heeft ruim een week doorgezet. Het was echt een heel groot verschil en een heerlijk gevoel om lekkere warme voeten te hebben, ik hoefde geen sokken aan in bed. Ik werd een keer s’nachts wakker en ik dacht dat ik me sokken aanhad omdat me voeten broeierig aanvoelde maar ik had geen sokken aan!!!!

Jolanda

Stoppen met Roken

Rosalind heeft me na drie behandelingen van het roken afgeholpen. Ik had niet gedacht dat het zou werken, maar het is echt gelukt! groet, Pieter

Pieter

Stemmingswisselingen

Ik kamp al 3 jaar met stress. Het slapen lukte me niet meer en ik heb last van stemmingswisselingen. Na vele therapeuten, ben ik bij de acupunctuur terecht gekomen. Rosalind werkt heel energetisch en voelt de acupunctuurpunten met haar handen. Heel bijzonder. Inmiddels is mijn rust terug gekomen en val ik weer normaal in slaap. Hartelijk dank Rosalind.

Marijke

Menopauze

Ook ik kwam via internet op de website van Rosalind terecht.
Het leek mij een mooie ondersteuning in mijn gevecht met de overgang, met de wisselende stemmingen en de 10 kilo’s overgewicht die er ook “zomaar” aan zijn gekomen.

Ook ik was toch ook wat afwachtend wat t resultaat zou zijn…..

Maar tot nu toe na 4 behandelingen overtreft het mijn stoutste verwachtingen. Echt waar!

Ik werd uiterst liefdevol ontvangen door de bijzonder kundige Rosalind. Ze heeft de goede inzet van verschillende acupunctuur met goede voeding gebruikt om mij weer in balans te krijgen.
Ik sta een stuk relaxter en vooral blijer in m’n leventje. Ben, natuurlijk in combinatie met beter voedsel en t verbod op geraffineerde suikers, 3,5 kilo afgevallen. Mede door de acupunctuur heb ik een erg verzadigd gevoel en vind ik het geen straf!!
Rosalind heeft naast veel kennis ook erg veel enthousiasme en heeft me in de tussentijd ook geholpen om van een vervelend voetprobleem af te komen.

Natuurlijk kost het tijd, maar ik gun dit kado aan een ieder die serieuze ondersteuning zoekt bij een probleem waar ik af veel te lang in m’n eentje mee aan t tobben was!

Dank je voor al je aandacht en kundige behandeling Rosalind.

Dominique

Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden