Esoterische Acupunctuur

Acupunctuur Zhong Jiao

Vanaf heden kunt u terecht voor Esoterische acupunctuur.
Esoterische Acupunctuur ondersteunt spirituele en energetische groei naast genezing.

Normale acupunctuur werkt via energiebanen in het fysieke lichaam. Esoterische acupunctuur werkt via de energie velden om het lichaam.  Het is een geheel andere manier van kijken naar het leven. Hoe we verbonden zijn met alles en iedereen in dit Universum. Een manier om onszelf te leren begrijpen. Mikio Sankey heeft deze methode doorgekregen en verder ontwikkeld. De methode werkt met geometrische patronen, die spin- of draai bewegingen naar de hogere energie velden om ons astrale lichaam in gang zet. Zodat de deuren openen tot het Hoger bewustzijn. Ons Energielichaam is onze Blauwdruk. De grootste oorzaak van blokkades zijn vaak gedachten en emoties. Andere oorzaken zijn de verkeerde voeding, niet voldoende beweging of rust, roken, alcohol, straling, smog, mileuvervuiling.

Wim Voorbij, Esoterische acupunctuur Haarlem:

Esoterische Acupunctuur
Ons lichaam is voortdurend ‘geplaagd’ met koude, wind, droogte hitte en vocht. Zo komen deze aanvallen van buiten. Omdat emoties ‘aanvallen’ van binnenuit zijn. Hiervan zijn verdriet, angst en piekeren voorbeelden. Deze emoties beïnvloeden ons welzijn behoorlijk. Daarom ontstaan er blokkades door emoties en vooral in het astrale lichaam. Dit is aan de achterkant van het lichaam.
Het veroorzaakt energieverlies. Symptomen als vermoeidheid en weerstandsvermindering treden op.

Het belast de zones rond het 2e t/m 6e Chakra. De zone van de 2e Chakra is vaak zwakker. En wat zichtbaar is als angst, haat, jaloersheid, verdriet. Of bedroefdheid, onwaardig voelen, spijt en schuld gevoel en piekeren. Ben je in staat verbinding te maken met het Hart Chakra en met het Hoger Zelf, dan krijgen we controle over de emoties. Naaldjes werken op het balanceren van het Etherische en Astrale lichaam.
Het
helpt goed bij verwerking van emoties. Waarom wachten we eigenlijk tot er klachten zijn? 

 

                             

 

 

 

Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden