Esoterische Acupunctuur, wat houdt het nu precies in?

Esoterische Acupunctuur, wat houdt het nu precies in?

frequentie therapie mc Makin

Esoterische Acupunctuur, wat houdt het nu precies in?

Esoterische acupunctuur is naast de behandeling, een andere manier naar je gezondheid kijken. Daarom is deze weg naar gezondheid, anders denken over gezond zijn en gezond worden. Ken je het gevoel, dat je mentaal al verder wilt zijn. Voel je dat het je niet lukt? Blijft het lichaam achter, terwijl je geestelijk al veel verwerkt hebt?

Het mentale denken

Veel denken en analyseren,  saborteren het energetisch doorstromen van onze energielichamen (fysiek, etherisch,  astraal, mentaal (lager ego) met causaal (hogere zelf). Gedachten en emoties zijn oorzaken. Er ontstaan blokkades in de astrale en etherische energielichamen.  De patronen werken harmoniserend. Het fysieke en energetische lichaam komen in balans. De esoterische acupunctuur behandeling werkt om de verbinding met de kosmos en en ons hoger zelf te harmoniseren. Hierdoor krijgt ons fysieke lichaam de kans zich te herstellen.

Meditatie

Omdat, tijdens de behandeling, je zelf de punten verbindt, versterkt het effect, als beleven van de patronen. Zo worden het causale en mentale lichaam weer verbonden.

Bij Esoterische Acupunctuur worden de naaldpatronen, vanuit het hart van de acupuncturist, met elkaar verbonden. De naalden zelf zijn gezet in geometrische patronen. Hierdoor worden chakrapoorten geopend, zodat het energielichaam weer gaat stromen.

Belasting

De oorzaak van ziekten en klachten plegen roofbouw op het immuunsysteem. Oorzaken zijn onder andere elektrostraling, chemische belasting, gif, herbiciden, insecticiden en zware metalen uit industrie, en de industrie uitstoot gassen.

Uitleg cycli

Alle natuurcycli zoals, seizoenen, maar ook fysieke cycli zoals menstruatie, dag en nacht ritme hebben invloed op ons welzijn.

Je bioritme is de klok die je slaap en waakritme regelt. De klok wordt aangestuurd door de hypothalamus, een kleine klier in de hersenen.

Cycli vanaf de geboorte, verlopen volgens een golfbeweging, hebben een lichaamsritme van 23 dagen, een gevoelsritme van 28 dagen en intelligentie ritme heeft 33 dagen. Ze wisselen elkaar af.

Lichaamsritme

Met name, in de eerste helft van het lichaamsritme, de min fase, verkeer je in een goede conditie en kan je alles aan. Tijdens de tweede fase is het lichaam bezig met het verzamelen van de nieuwe energie.  Hierdoor kost het nu wat meer moeite. Dan komt de overgang naar de plusfase. Dan zit je niet zo goed in je vel. Daardoor komen de lichamelijke klachten naar boven.

Gevoelsritme

Doordat je in de eerste fase je weer goed voelt, ben je super creatief en je intuïtie is feilloos. Er komt hierna weer een kritieke fase en je stemming daalt.

Intelligentie ritme

Dit ritme kent een cyclus van 33 dagen. In de positieve fase kan je goed concentreren en doorzie je alles snel. Je kan makkelijk beslissingen maken. Daarna volgt weer de negatieve fase,  dat je minder presteert.

Deze veranderende ritmes zijn op te vangen, door in de positieve periode, reserves op te bouwen, als regelmatig leven, slapen, eten, rust en bewegen. Esoterische acupunctuur houdt rekening met de cycli, het werkt op de balans van de cycli. Er wordt zo behandeld, dat er rekening gehouden wordt met de cycli vanaf de geboorte, met de constitutie, verandering van het seizoen, etc.. De veerkracht om snel te herstellen wordt groter. Ook veranderingen in de cycli worden veel beter doorlopen.

Esosterische Acupunctuur: Een integratie van klassieke acupunctuur, geometrie, de Kabbilistische levensboom, Chakra, Ayurveda, Yoga, quantum veld theorie en andere aspecten van verborgen werkelijkheden. 


Tiago Hands

Het woord esoterisch duidt ook op wat verborgen is, of in het onderbewuste.

Boek een esoterische behandeling, vanaf de derde week van september, een introductie via WF deals voor 35 euro.

Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden