Frequentie Therapie Mc Makin

Frequentie therapie mc Makin is goed inzetbaar voor alle soorten pijn en emotionele klachten.

Heb je last van chronische zenuwpijn of spierklachten? Van menstruatie krampen? Van Fibryomalgie, schouder, nek en rugklachten. Darmklachten als constipatie?

Kan je slecht slapen, heb je een burnout, PTSD, of depressie? Het is een grip uit een groot scala van te behandelen klachten met Frequentie therapie.

frequentie therapie mc Makin

Frequentie Therapie Mc Makin

Heb je chronische zenuwpijnen? Last van nek, schouder en rugklachten? De behandeling met FSM, oftewel Specifieke Microstroom Therapie is met lage vermogen stroompjes, die vergelijkbaar zijn met het niveau dat elk weefsel en cel in het lichaam zelf produceert, en waar je niets van voelt, zodat je ontspannen kunt liggen en uitrusten.

Het lichaam dient als een halfgeleider netwerk. Specifieke frequenties werken op het activeren van celreceptoren, zodat het lichaam een hogere energie productie krijgt, weer regenereert. Ontstekingen verminderen en klachten verbeteren.

Denk hierbij aan:

Endometriose
Longklachten
Hoofdpijnen
Spierpijnen
Zenuwpijnen
Burnout
PTSD
Emotionele klachten
Spijsverteringsklachten
MS
Neuropathie
Herpes Zoster
Wondherstel na operatie en snel herstel na botbreuk

De kennis van elektromagnetische frequenties is niet nieuw.  Door artsen, neurologen en andere specialisten zijn opmerkelijke resultaten behaald. Ook zijn in de laatste jaren meer wetenschappelijke onderzoeken gepubliceerd op de site van Carol mc Makin. 

Er zijn geen negatieve bijwerkingen bekend. Wel is het belangrijk om goed water te drinken om een goed resultaat te behalen.

Tip: Drink van te voren en na de behandeling goed water voor een maximaal resultaat!

Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden