Hypnofertiliteit bij Zhong Jiao Acupunctuur

Hypnofertiliteit bij Zhong Jiao Acupunctuur

Waar het reguliere traject stopt, helpt acupunctuur en Hypnofertiliteit je naar een fitte en gezonde zwangerschap.

Als je al langer verlangt naar een kind, en je weet dat het voor jou bestemd is. Je bent van harte welkom bij Zhong Jiao Acupunctuur.

Zwanger worden gaat helaas niet bij iedereen vanzelf. Uit onderzoek blijkt 1 op de 6 paren hebben problemen met zwanger worden. 1 op de 39 baby’s worden geboren door IVF, ICSI of eicel donatie.

Er zijn meer oorzaken van niet zwanger worden. Bijvoorbeeld PCOS, ovarieel falen, of een te korte luteale fase. Of bijvoorbeeld een stoornisin de interactie tussen sperma en het cervixslijm. Soms er is sprake van endometriose. Of de man heeft een verminderde zaadkwaliteit.

Val jij in de grote groep (30%) met vruchtbaarheidsproblemen met de uitspraak dat er een onbekende oorzaak van infertiliteit is?

Waarbij de Westerse vruchtbaarheidsbehandelingen zich merendeels focussen op de hormoonproductie en de voortplantingsorganen, kijk ik op een energetische manier. Er is zijn voornamelijk fysieke, emotionele en spirituele aspecten die een rol spelen bij zwanger worden.

Zo is een goede doorstroom van energie naar baarmoeder en eileiders van groot belang. Omdat we bij vruchtbaarheidsproblemen vaak zien dat er ergens een stagnatie van energie is, of juist een tekort. Hierdoor kan deze disbalans zich uiten als ‘onvruchtbaarheid’. Acupunctuur heeft zeker een positief effect op de vruchtbaarheid.

Onderzoek laat zien dat Acupunctuur en Chinese kruiden een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het IVF/ICSI/ECD-traject.

Ik werk met BBT (Basal Body Temperatuurcurve). Met deze informatie werk ik energetisch in op de fases van de cyclus.  De eicelkwaliteit en de kwaliteit van het endometrium verbeterd. Er is komt een goede doorstroom is in de baarmoeder en eileiders.

Fertiliteitsmassage met Mizan therapy helpt voor de doorbloeding van de onderbuik.  Het haalt de spanning van de eileiders weg. En werkt positief bij kanteling van de baarmoeder.

Hypnofertility        “Samen brengen we jouw baby wens in vervulling”

Na de impact van corona, is de stress en druk groter geworden. Ik heb gemerkt tijdens mijn behandelingen, dat stress een major factor is rond zwanger worden en de IVF, IUI en ICSI trajecten.

Tel daarbij op; de emotionele pieken van de (injecties) hormonen.  Wat weer leidt tot meer onrust en huilbuien. Stress is een zeer belangrijke oorzaak om niet zwanger te worden. Vooral geldt dit bij de vrouwen die al zo moeilijk zwanger kunnen worden.

Ondertussen is er wetenschappelijk onderzoek naar de positieve bijdrage van hypnose bij fertiliteit.

Hypnofertiliteit heeft veel hierdoor effect op herstel mentale rust en balans. Een vrouw krijgt meer veerkracht en vertrouwen tijdens een fertiliteitstraject.

Ik ben begonnen met de opleiding Hypno-acupunctuur en in de zomer van 2022 bij de kracht van Hypnose de intensieve weekcursus met veel praktijk.

Daarna volg ik de Hypnofertility bij de grondlegster Lynse Eastburn. Dit is de succesvolle methode van hypnose speciaal voor kinderwens en het realiseren van de droom om ouder te worden.

Ik help vrouwen helpen om zwanger te worden door mind, body en spirit met speciale fertiliteits hypnose technieken.

We werken samen met de kracht van jouw onderbewustzijn. Een hele fijne ontspannende manier om weer lekker in je vel te komen. Je krijgt vertrouwen in je lichaam en rust in je hoofd. Je verhoogt hiermee je vruchtbaarheid. Het is natuurlijk en werkt snel.

Samen met acupunctuur, omdat je dieper in trance raakt. En vice versa werkt de ontspanning, op het versterken van de acupunctuur.

Een hele mooie combinatie die jou succesvol gaat helpen naar een fitte en gezonde zwangerschap!

Voor meer informatie; kijk op de website www.zhong-jiao-acupunctuur.nl en meld je aan via de mail info@acupunctuur-zhong-jiao.nl of bel/app me op: 06-30334903.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in Wijdenes. Of bij de nieuwe locatie op de woensdagen bij Bluebirds, Rozenstraat 5, in Haarlem.

Waar kan Rosalind je mee helpen?      

Ondersteuning met acupunctuur, Chinese kruiden, Hypnofertility, Frequenties Mc Makin, technieken vanuit osteopathie Frank de bakker, en fertiliteitsmassage bij:

 • Kinderwens, natuurlijke zwangerschap, en ondersteuning bij IUI, IVF en ICSI trajecten,
 • Kans op miskramen verkleinen,
 • Verbeteren van kwaliteit en kwantiteit van zaad van man, en ei kwaliteit van vrouw,
 • Innesteling bevorderen en dikte baarmoederslijmvlies opbouwen,
 • Zwangerschapsklachten, van misselijkheid tot huiduitslag, bloeddruk, vermoeidheid, pijn
 • Moxa bij stuitligging,
 • Natuurlijk de bevalling inleiden,
 • Angst voor bevalling,
 • Postpartumklachten, depressie, bekkeninstabiliteit, borstvoeding stimuleren, oedeem, etc..
 • Hulp bij endometriose, PCOS, menstruatieproblemen, vleesbomen en cysten,
 • Menopauze,  als opvliegers, nachtzweten, stress, (hormonale) onbalans,
 • Ondersteuning tijdens en na borstkanker.
Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden