logo

Advertentie de Drom

Zhong Jiao Acupunctuur: Oosterse wijsheid om de hoek

Rosalind Vermeulen van Zhong Jiao Acupunctuur.

WIJDENES – In Wijdenes, afslaand bij de Blokdijk, is praktijk Zhong Jiao Acupunctuur van Rosalind Vermeulen te vinden. “Acupunctuur is op vele punten inzetbaar”, vertelt Rosalind Vermeulen. “Het ondersteunt de gehele energiehuishouding, het hormonen- en zenuwstelsel, waardoor cliënten zich snel fitter, rustiger en gezonder gaan voelen. Denk aan maag- en darmklachten, de menstruatie, PMS, overgang en hormonale klachten, zwangerschapswens, astma, hooikoorts, stress, slapeloosheid, alle soorten pijn, depressiviteit, artrose, bewegingsbeperking door pijn, sportblessures, hielspoor en meer.”
“Mijn mooiste ervaringen als acupuncturiste zijn er meerdere”, vertelt Rosalind verder. “Als iemand met een pijncijfer van 8 naar 4 gaat, als iemand na drie keer behandelen zijn oorsuizen kwijt raakt, of een hoest na één behandeling helemaal weg is, maar ook de uitdagingen die langer duren, waar mensen last van hebben en dan verbeteren.” De Chinese geneeskunde kijkt meer naar een totaalplaatje. “Rust in ons hoofd in het dagelijks leven heeft invloed op de klachten. Het gaat er om je niet tegen een stroom van veranderingen te verzetten, maar te kiezen uit de vele richtingen waarin de stroom vloeit en de gevolgen te accepteren. Acupunctuur en fytotherapie helpen deze flow van energie door het lichaam en geest te verzekeren.”
Kijk voor meer informatie op de website www.acupunctuur-zhong-jiao.nl. Bel of mail voor een directe afspraak naar 06-30334903 of info@acupunctuur-zhong-jiao.nl.