Acupunctuur-rosalind-wijdenes-haarlem
Zhong Jiao Acupunctuur
Pijn verlichten. Spiritualiteit. Vitaliteit.

Zhong Jiao Acupunctuur

Pijn verlichten. Spiritualiteit. Vitaliteit.

Acupunctuur Broek op Langedijk

Welkom op de site van Zhong Jiao Acupunctuur! Voor Broek op Langedijk en omgeving kunt u terecht in Wijdenes voor chronische of acute klachten. Rosalind Vermeulen is acupuncturiste en herbaliste.

Ontmoet Rosalind

Gynaecologie

De (natuurlijke) zwangerschapswens, IUI, IVF, ICSI, is een belangrijk aandachtspunt in de praktijk. Als het niet lukt om zwanger te worden, kan je gaan twijfelen aan jezelf of je partner. Graag help ik je om je grote wens te vervullen en de kans op zwangerschap te vergroten!

Chinese kruiden

De grote kracht van Chinese Kruiden is dat ze toepasbaar zijn voor alle klachten. Het voordeel is dat je na de behandeling, thuis wordt doorbehandeld. Er zijn ook kruiden die de levenskwaliteit verbeteren, de weerstand tegen ziekten vergroten en de levensduur verlengen.

Frequentie therapie

Frequentie therapie optimaliseert en rekalibreert het lichaam.
Het immuunsysteem wordt gestimuleerd, ontsteking reduceert, vitaliteit versterkt, het zenuwstelsel reguleert, stress en pijn verminderen, slaap verbetert.

Ervaringen

“Na verschillende miskramen, besloot ik om eens met acupunctuur te starten. Ik ben door Rosalind met chinese kruiden en acupunctuur behandeld en ben in 3 maanden zwanger geraakt. Ze heeft me tot 11 weken behandeld en zit nu op 24 weken in de zwangerschap.

Yamille

Na 4 IVF behandelingen ben ik bij Rosalind gestart voor het ondersteunen bij het traject. Gestart met acupunctuur en kruiden en fertiliteitsmassage, ik ben echt verbaasd op het effect op mijn lichaam en mind. Waar ik geen geloof meer in had, is gebeurd en ben inmiddels zwanger.

Ik ben echt blij dat ik een nieuwe weg ingeslagen ben bij Rosalind !”

Petra

“Al meer dan 10 jaar, liep ik rond met vreselijke krampen bij de menstruatie. Met frequenties en naaldjes heb ik eindelijk een rustige menstruatie zonder dat ik pijnstilling hoef in te nemen. Ook heb ik geen klonters meer. Kortom, ik zit een stuk beter in mijn vel. Ik ervaar Rosalind als een gedreven en uiterst bekwaam acupuncturist, die verder kijkt dan andere therapeuten.”

Manou

“Na een periode van spanning en pijn kwam ik via een vriendin bij Rosalind terecht. Wat ik mis in de reguliere zorg is dat ze lichaam en mind niet als 1 geheel zien.

De oorzaak van mijn klachten kwamen vanuit de lever en darmen. Ik merkte al na vier behandelingen dat ik minder pijn had en beter kon ontspannen. Rosalind is iemand aan wie je gerust jezelf aan kunt toevertrouwen!”

Michelle

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden