Zhong
Jiao
Acupunctuur Bovenkarspel

Welkom bij Zhong Jiao Acupunctuur Bovenkarspel! De praktijk biedt een oplossing bij onbegrepen, chronische of acute klachten. Acupunctuur brengt het lichaam weer in de “natuurlijke modus”, brengt het zelf-regulerend vermogen op gang en helpt klachten verminderen of verdwijnen.

Vergoed door uw zorgverzekeraar en aangesloten bij

acupunctuur Zhong Jiao
acupunctuur Zhong Jiao
Smiley face
Smiley face
Smiley face
Smiley face
Smiley face

acupunctuur Zhong Jiao

Vuur

acupunctuur Zhong Jiao

Aarde

acupunctuur Zhong Jiao

Metaal

acupunctuur Zhong Jiao

Water

acupunctuur Zhong Jiao

Hout

GYNAECOLOGIE

De (natuurlijke) zwangerschapswens, IUI, IVF, ICSI, is een belangrijk aandachtspunt in de praktijk. Als het niet lukt om zwanger te worden, kan je gaan twijfelen aan jezelf of je partner. Graag help ik je om je grote wens te vervullen en de kans op zwangerschap te vergroten!

Belangrijk zijn hiervoor het reguleren van de menstruatie cyclus, het verbeteren van de doorbloeding van de baarmoeder (slijmvlies) en het verlichten van de emotionele belasting. Ook tijdens de zwangerschap voor allerlei ongemakken is acupunctuur effectief en veilig.

Verder behandel ik voor alle vrouwelijke (ont-) belastingen als bloedstolsels tijdens de menstruatie, menstruatie pijn, te veel of te weinig bloed verlies, PCOS, endometriose, vleesbomen, eierstok kisten, menopauze klachten.

ACUPUNCTUUR

Met dunne acupunctuurnaaldjes stimuleer je het lichaam, om het zelfgenezend vermogen te reguleren. Acupunctuur werkt accumulatief, je bouwt op met een aantal behandelingen, naar een eindresultaat.

Ik bied verschillende acupunctuur behandelingen, waaronder Esoterische acupunctuur, Chinese acupunctuur, Japanse acupunctuur, oor acupunctuur en buik acupunctuur.

Acupunctuur met de juiste aandacht kan bijdragen aan minder pijn, een betere doorstroming, vitaliteit en geeft meer betekenis en verbinding.
Voor en na de behandeling meet ik op met de Acugraph, zodat je ziet, wat er in de doorstroming van de energie in de meridianen veranderd, na het zetten van de naalden.

CHINESE KRUIDEN

De grote kracht van Chinese Kruiden is dat ze toepasbaar zijn voor alle klachten. Het voordeel is dat je na de behandeling, thuis wordt doorbehandeld. Er zijn ook kruiden die de levenskwaliteit verbeteren, de weerstand tegen ziekten vergroten en de levensduur verlengen.

Zo is “Xiao Yao San” een veel gebruikte formule om stagnatie, stress en spanning aan te pakken en anderzijds energiegebrek tegelijkertijd te voorkomen. Bij controle willen houden, een echte vrouwen formule.

Chinese Kruiden brengen een proces op gang. Een ondersteuning en investering in je geluk en gezondheid.

OSTEOPATHIE

Het lichaam wordt als een dynamisch geheel onderzocht. De basis van de methode van geïntegreerde Technieken van Frank de Bakker is de embryologische ontwikkeling van de mens, die niet ophoudt.  Het is een inspirerende en inzichtelijke manier van werken.

In het lichaam is alles met elkaar door bindweefsel verbonden. Alles in het lichaam beweegt, van spieren tot bloedvaten, van organen tot botten. Bij problematiek van een orgaan, is er een compensatie elders in het lichaam, en komt er spanning op een gekoppeld gewricht, om steun te bieden.
Er wordt visceraal behandeld. 

TIMEWAVER & HEALY

Timewaver frequentie therapie optimaliseert en rekalibreert lichaam, met meer dan 500.000 remedies. Timewaver balanceert het lichaam, je gedachten en emoties.

Belangrijke organen hebben hun eigen frequenties, je immuunsysteem en vitaliteit worden snel geactiveerd, ontsteking reduceert, een boost bij hormonale disbalans, stress, pijn, slaap en zoveel meer. Het is een enorme aanwinst in de praktijk!

De Healy- Naast behandelingen in mijn praktijk met directe frequenties, maak ik op maat op maat gemaakte programma’s,  die je op je eigen Healy kunt afdraaien.

We ontmoeten elkaar online met Teamviewer of Zoom voor 2 keer een uur. Je kijkt mee op TW med, en ziet de talrijke mogelijkheden van de Timewaver.

WORKSHOPS

Workshop Kinderwens & Fertiliteit

Zwanger worden

Heb jij een kinderwens, maar lukt het niet om zwanger te worden? Wil je graag emotionele ondersteuning? Ben je net gestart of zit je al langer in een traject als IUI, IVF, ICSI of wil je natuurlijk zwanger worden? Dan is de Workshop Kinderwens & Fertiliteit zeker geschikt voor jou!

Workshop Chakra’s en Gezondheid

Heb je interesse voor Chakra’s?
De geometrische patronen van Mikio Sankey verhogen de frequenties van de energetische velden (chakra’s) van het lichaam.

Het etherische, astrale en mentale energielichaam komen in een spinning field door de patronen. Tijdens de workshop is er meditatie en verbinden we de lijnen met visualisatie.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrief van Zhong Jiao Acupunctuur Bovenkarspel

Recente blogs

OPENINGSTIJDEN

Maandag – Vrijdag van 9.00 uur-12.00 uur en van 12.30-17.00 uur.
Op aanvraag in de avond, tussen 19.00 en 20.00 uur en op zaterdag.
Woensdag van 9.00-20.00 uur, Schoterweg 158 in Haarlem.

KVK EN BEROEPSVERENIGINGEN

Kamer van Koophandel: 58668837
Beroepsvereniging Zhong: 120969013186
RBCZ: 509916R
AGB code: 90-048531/90-057061

Copyright 2022 © acupunctuur-zhong-jiao.nl | Privacystatement | Alle rechten voorbehouden